top of page

   Преди всичко Dadeks е семеен бизнес и въпреки растежа през годините, ние се опитваме да запазим семейната си идентичност. Ние проектираме и произвеждаме луксозни мебели и врати за частни домове, хотели, ресторанти, офиси и обществени сгради..

СЕМЕЙСТВОТО Е ВСИЧКО

 

   Данаил Събев се занимава с производство и проектиране на мебели вече повече от 30 години. Преди да основе Дадекс, той е бил директор на един от най-големите заводи в България, с повече от 400 работника. През 2002 година заводът затваря врати, а Данаил основава собствен бизнес

   

  Дъщерята на Данаил – Събина Събева, е главният интериорен дизайнер във фирмата. Тя работи по всеки проект от зачеването на идеята до самото й изпълнение и предаване на клиента. Нейната младежка енергия и женска елегантност добавят отличаващо се усещане на всеки нов проект.

 

   Вече повече от 16 години Дадекс е синоним на качество. Прекрасните отношения, които имаме с  нашите клиенти, ни позволяват да се развиваме и да откриваме нови възможности с всеки проект, който приемем, но също така и да споделим страстта и обичта към професията си.

bottom of page